Gå til hoved indhold

Videreuddannelse for pædagogiske assistenter

Er du pædagogisk assistent eller pædagogmedhjælper med ønske om en videreuddanne dig? På UCN finder du en bred vifte af muligheder for at bygge ovenpå det du allerede kan. Vores udvalg af videreuddannelser for pædagogiske assistenter og pædagogmedhjælpere omfatter både deltids- og fuldtidsuddannelser.

Videreuddannelser på deltid

Målrettet dig, der ønsker at balancere din videreuddannelse med andre forpligtelser, såsom arbejde, familie og fritid.


Professionsbachelor

Meritpædagoguddannelsen

Uddan dig til pædagog, imens du arbejder og få merit for alt det, du allerede kan. Gå først på arbejde i 3 dage og bagefter på uddannelse i 2 dage. Sådan ser ugen ud på den nye meritpædagoguddannelse.

Akademiuddannelse

Akademiuddannelsen i socialpædagogik

Videreuddannelsen for dig der arbejder indenfor det socialpædagogiske område men mangler pædagogisk uddannelse og metoder til at håndtere flere udfordringer i jobbet.

Akademi­uddannelsen

Akademi­uddannelsen ungdoms- og voksenundervisning

Uddannelsen kvalificerer dig til selvstændigt at kunne varetage, begrunde og udvikle egen undervisning og anden ungdoms– og voksenpædagogisk virksomhed.

Akademiuddannelse

Friluftsvejlederuddannelsen

Akademiuddannelsen som friluftsvejleder giver dig viden, færdigheder og kompetencer i arbejdet med vejledning inden for natur og friluftsliv.

Øvrig uddannelse

ICDP

ICDP (International Child Development Programme) er videreuddannelsen, hvor hvor du lærer at optimere udsatte børn og unges udviklingsbetingelser i dagtilbud og skole. 

Øvrig uddannelse

Specialpædagogisk basisuddannelse

Videreuddannelsen til dig, som ønsker at få en teoretisk og praksisrettet indføring i specialpædagogikkens metoder, vilkår, kerneområder og dilemmaer.

Videreuddannelser på fuldtid

Videregående uddannelser godkendt til SU, tilrettelagt som heltidsundervisning, som kan have interesse for dig der i dag arbejder som pædagogisk assistent eller pædagogmedhjælper.

Professionsbachelor

Pædagoguddannelsen

Fuldtidsuddannelse på 3,5 år med fokus på at arbejde med udvikling af børn, unge og voksne gennem pædagogik, læring og omsorg.